16-11-2017 - Formigueres
19-11-2017 - Circular Cap deth closos
18-11-2017


Primera sortida de la temporada, volem fer sortida curta pujant per les pistes, per ens hem anat animant al veure que hi havia prou neu i ha sortit una bona matinal.
Pujada per les pistes amb neu contnua, la Serra de Mauri es pot travessar amb esqus als peus per hi ha trams que est durssima. El primer tram de baixada ens els treiem 100 m fins arribar al bosquet sobre Camporells i desprs baixada curta per amb neu prou bona, barreja de pols i compactada que ens fan gaudir dels primers girs de la temporada.
Neu contnua per amb trams molt dura fins al Mortiers, pujada final amb ganivetes. Com que la part alta de Galba es veu molt pelada ens animem a anar cap al Terres on veiem que les pales que baixen cap a Galba estan prou b. Baixada horrorosa del primer ressalt sota el Mortiers, amb una zona de penitents de gel i neu duns 30 cm dalada que fan de cada gir un suplici. La carena es fa rpida amb neu dura i compacta i remuntada final al Terrers altre cop amb zona de penitents.
Primers 50 m de baixada per zona de penitents per de seguida baixem pendents amb neu primer molt dura per de seguida una mica transformada que ens fan gaudir un bon tram.
Entrem a la Vall de Galba i combinaci de tot tipus de neu, trams de pols, trams encrostats i alguna placa gelada, baixada amb neu contnua fins al pont, i fins just abans del primer refugi. Desprs es pot anar baixant amb els esqus als peus amb dos o tres trams de descalar fins al segon refugi. A partir daqu la pista est trepitjada per roderes de Quad i fan que es baixi rpid fins agafar el cam que remunta a Formigueres que t un bon pam de neu pols.
Dani, Miquel.

 
https://ca.wikiloc.com/wikiloc/view.do?id=21063252


Baixant cap a Camporells . Perics i Puig de la Portella GranArribant a Mortiers

Panormica des de el Mortiers

Vall de Galba i estany del Diable

Arribant al pic de Terrers

Baixant del Terrers

Entrant a la Vall de Galba

Remuntant cap a Formigueres
Autor: Quelaut
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
Moltes gràcies
5a CronoNúria
21 de gener
Unió Excurcionista Vic
Trace
Catalana

7 Gener
Les Angles
Cronoescalada
Vall de Boí

13 Gener
C.E.A.R
Sprint Vall de Boí
14 Gener
C.E.A.R
Vertical GrandValira Àliga
10 de febrer
Soldeu Esquí Club
Certescans
11 de febrer
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Núria-Puigmal-Núria
18 de març
Centre Excursionista de Terrassa
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de març
U.E.Catalunya Bcn
2a Esquella de la lluna
30 de març
C.Alpí Vall del Segadell i C.P.Queralbs-Núria
40 Travessa Ransol - La Serrera
1 d'Abril
Soldeu Esquí Club
9na Crono Era Pujada
1 d'abril - C.E.Aran