09-01-2018 - Port del comte
10-01-2018 - Prat de Butons-Pedr dels quatre Batlles
09-01-2018


Aprofitem el bon temps despres de les ultimes nevades i ens dirigim a fer la volta Sorteny-Rialb passant per la Coma del Forn, escollim aquest recorregut per la seva proteccio davant de possibles allaus.
Sortim de l'aparcament de Sorteny, trobem una traa molt marcada que ens permet un bon lliscar, en arribar al refugi ho entenem, quatre splits, havien compactat i eixamplat la traa, fent que la nortra progressio fos fora comoda, els passem i poc despres ens separem, nosaltres seguim cap a la Coma del Forn, observem vent a la part alta, pero no tenim la sensacio que sigui gaire fort, estavem equivocats, poc abans de d'assolir el cim, ens hem de descalar els esqus degut a les plaques de gel i la forta ventada, assolim el cim i iniciem el descens amb els esqus a la motxila, tot buscant un raco mes protegit del vent.
En perdre alada i estar protegits del vent, iniciem el descens amb els esqus, molta neu en tota la baixada, evitem els vessants Sud, dons observem que han caigut purgues, en arribar al riu Rialb, aquest no esta cobert, de forma que farem un llarg flanqueix pel costat esquerra fins arribar a l'aparcament.
Bones condicions de neu en tot el recorregut, nomes per coronar el cim trobarem plaques de gel, el descens en molt bones condicions.
 
Autor: JCC
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
Moltes gràcies
5a CronoNúria
21 de gener
Unió Excurcionista Vic
Trace
Catalana

7 Gener
Les Angles
Cronoescalada
Vall de Boí

13 Gener
C.E.A.R
Sprint Vall de Boí
14 Gener
C.E.A.R
Vertical GrandValira Àliga
10 de febrer
Soldeu Esquí Club
Certescans
11 de febrer
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Núria-Puigmal-Núria
18 de març
Centre Excursionista de Terrassa
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de març
U.E.Catalunya Bcn
2a Esquella de la lluna
30 de març
C.Alpí Vall del Segadell i C.P.Queralbs-Núria
40 Travessa Ransol - La Serrera
1 d'Abril
Soldeu Esquí Club
9na Crono Era Pujada
1 d'abril - C.E.Aran