10-02-2018 - Pedr i barranc de la Font del Diumenge
12-02-2018 - Pedraforca
10-02-2018


Mentre anunciaven torb al pre-Pirineu i al Pirineu, ens aventurem anar a Gsol i veure com est el tema. La vessant sud del Cad era tot un nvol blanc que no parava de moure's, la cara sud del Pedraforca semblava una cortina que onejava al ritme del vent enfurismat. En canvi, a la Serra del Verd jeia tranquilla i plcida.
Deixem la furgo a l'aprcament del cmping de Gsol i posem pells per anar a explorar la Serra del Verd, ja que no hi havem estat mai. Pugem pel GR-11 que va cap a Tuixent, passem per l'ermita de Sta. Margarida, deixem la pista per remuntar per unes antentes d'alta tensi que no fan massa grcia, per la baixada es veia guapa-guapa. A la collada de Mola decidim seguir traces que ens condueixen al portell de l's i veiem com el Padr dels Quatre Batlles tamb vola... Seguim en direcci al Clot del Prat Salvatge, tot verge, i avancem un matrimoni gran. Seguim ampunt fins arribar a una esplanada gran amb unes vistes espectaculars de la cara sud del Pedraforca i tot el Cad... ens quedem meravellats, crec que costar tornar-ho a veure. Continuem amunt fins al Cap Verd que ja no t prdua. Aqu dalt fa fora fred i hi bufa una mica de torb. Traiem pells rpidament i baixem pel Torrent Torresenta on noms hi han passat 2 persones i la neu est pols-pols. A baix de tot, decidim arribar al Mol de Gsol i aqu posem pells per remuntar fins a la furgo.
 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/cap-verd-circular-22601364


Cim Cap VerdAntic Gsol i cara sud del Pedraforca

Baixant pel torrent Torresenta

1,20m de neu nova!
Autor: Ari
 
  Comentaris:

autor:Ari
19-02-18
autor:PJ
15-02-18No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
Moltes gràcies
5a CronoNúria
21 de gener
Unió Excurcionista Vic
Trace
Catalana

7 Gener
Les Angles
Cronoescalada
Vall de Boí

13 Gener
C.E.A.R
Sprint Vall de Boí
14 Gener
C.E.A.R
Vertical GrandValira Àliga
10 de febrer
Soldeu Esquí Club
Certescans
11 de febrer
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Núria-Puigmal-Núria
18 de març
Centre Excursionista de Terrassa
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de març
U.E.Catalunya Bcn
2a Esquella de la lluna
30 de març
C.Alpí Vall del Segadell i C.P.Queralbs-Núria
40 Travessa Ransol - La Serrera
1 d'Abril
Soldeu Esquí Club
9na Crono Era Pujada
1 d'abril - C.E.Aran