06-03-2018 - Noufonts, Eina i Finestrelles
02-03-2018 - Montenegro-Savin Kuk
03-03-2018


Per avui la previsi s bona per amb fort vent. Decidim evitar zones altes i prenem la decisi de visitar el Parc Nacional de Durmitor. s l'emblema natural de Montenegro i t la particularitat i l'honor de ser el Parc Nacional ms antic d'Europa.
Sortim de l'aparcament lliscant per una pista plana fins a Crno Jezero (Llac Negre) constantment envoltats d'avets altssims. La riba del llac ofereix unes vistes espectaculars de les parets del Masss Meded. A partir d'aqu comencem a pujar de forma molt suau, amb desnivell gaireb inexistent fins a les proximitats de Zminje Jezero. En tancar-se la vall, comenem a remuntar de cop amb fort pendent per sobre del sender d'estiu fins que assolim un plat on trobem el refugi Kolibe Poljana. El vent comena a bufar cada cop amb ms fora. Continuem amunt fins a un turonet per optem per girar cua ja que les condicions fan molt incmoda i perillosa la marxa. Traiem pells i iniciem la baixada fins a al refugi i el segon llac en una neu en unes pssimes condicions degut a la pluja i la pujada de temperatures del dia anterior.
Per retornar a l'entrada del parc, ens desviem del cam principal en una crulla de camins on hi ha una placa commemorativa, d'aquesta manera convertim la ruta en circular.

 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/ski-touring-montenegro-durmitor-national-park-crno-jezero-23116586Autor: Guillem
 
  Comentaris:

autor:Guillem
08-03-18
autor:Cludia
07-03-18No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte
2017 - 2018
Moltes gràcies
5a CronoNúria
21 de gener
Unió Excurcionista Vic
Trace
Catalana

7 Gener
Les Angles
Cronoescalada
Vall de Boí

13 Gener
C.E.A.R
Sprint Vall de Boí
14 Gener
C.E.A.R
Vertical GrandValira Àliga
10 de febrer
Soldeu Esquí Club
Certescans
11 de febrer
Agrupació Científico-Excursionista de Mataró
Núria-Puigmal-Núria
18 de març
Centre Excursionista de Terrassa
54a Cursa UEC Bassiero
  25 de març
U.E.Catalunya Bcn
2a Esquella de la lluna
30 de març
C.Alpí Vall del Segadell i C.P.Queralbs-Núria
40 Travessa Ransol - La Serrera
1 d'Abril
Soldeu Esquí Club
9na Crono Era Pujada
1 d'abril - C.E.Aran