08-02-2020 - Collet de les Barraques - Puigmal
09-02-2020 - Monturull
08-02-2020


Els amics dEsqu Montseny ens diuen que ja neu des de el Collet de les Barraques, doncs cap a ja que hi anem, cap a Planoles.
Pugem per la Serra de la Vaquerissa, neu bastant dureta per aquelles hores, arribem al Pas dels Lladres i Tossa del mateix nom, de seguida veiem clar la primera baixa, cap a la valleta de Fontseca, neu cremeta que ens impedeix parar, seguim baixant per el torrent de les Clotes fins quasi la Font de lHome Mort. Tornem a posar pells i remuntem de nou cap el Coll de les Clotxes, a prop del Puigmal, per si de cas triem pells i tornem a baixar uns metres, doncs el pastisset be val la pena. Un cop dalt seguim carena fins de nou la Tossa, triem pells i ara si que toca baixar cap a Vallcebollera que la neu ja esta cremeta bona, tornem a tirar cap el Clot de Mantell fins trobar una pista , tot baixant a lesquerra, tornem a posar pells i la seguim uns metres fins entrar en un bosc, que anirem pujant fins una carena tota pelada, com un desert per en blanc. Arribem a la Serra de Gorrablanc i Puig de Drria, ultimes hores de la tarda i ja s hora de tornar, pells fora i cap a la Serra de la Vaquerissa, per aix tot baixant a ma dreta trobem una bona pala amb neu, no cremeta, si no mato del bo que ens porta a una espectacular baixada de tarda a la Coma de les Plans, no parem fins que no sacaba, en aquest punt conectem amb el track dels amics del Montseny, per sortir del clot i com ells be diuen esqu senglar, per renoi ha valgut molt la pena. Encara podem veur les traces dels Hagans de fa uns dies dels nostres amics.
Cicle de sortides desqu de muntanya del Grup de Muntanya dArgentona (GMA)
2100 metres i 25km.

 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/circular-a-la-tossa-del-pas-dels-lladres-46490302


primera baixada a la valleta de Fontseca i Font de l'Home MortColl de les Clotxes

segona baixada cap a Vallcebollera


remuntant cap a la Serra de Gorrablanc

ultima baixada cap a la Coma de Plans

 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte