04-04-2021 - Evoluci del Puigmal
05-04-2021 - Volta al Sendrosa
01-04-2021


Sortim caminant des de Nria fins una mica abans del torrent de Fontnegre, uns 30' aproximadament.
d'aqu ja no ens treiem els esqus fins al coll de 9creus, tot i que la pala est molt justa per pujar (i per baixar hem de parar i, tot i que no ens treiem els esqus, hem de passar caminant, a poc a poc i sense mirar... i a partir d'avui aquest punt ja queda molt tallat per la calor).
Baixem a la Fossa del gegant i remuntem uns 150m per baixar per la Valleta, i que ha reduit molt la neu de diumenge passat. Baixem fins a cota 2200m, el pas est b i la neu est entre enganxosa, primavera... que a trams es baixa molt b i a trams t'enganxes.
Remuntem en direcci al pas del Porc on fem els darrers 150m+ amb grampons ja que la neu est dura i en algun punt est gelat. A dalt del coll, baixem sense esqus i ja en el pla ens tornem a posar els esqus i remuntem, en David amb els seus HAGAN i jo, fins a 9Creus i d'aqu baixada disfrutona (menys 30m de la pala) fins al final de la neu i caminant fins al Santuari.
Fins la propera
EMA
 

Autor: Kunsalle
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte