13-11-2018 - Fili, Mina, Mor i Puig Falc.
10-11-2018 - Tossa Pelada
13-11-2018


Hola gent,
La bonana ha disminut el gruix de neu al Pirineu Oriental. Aquest dimecres a la tarda, desprs de treballar, hi he tret el cap per fer unes hores extres. Des de l'aparcament inferior cal caminar una mica per trobar la neu, uns cinc minuts. Passada la marcada corba a la dreta i el primer tram inclinat de pista ja he pogut lliscar. A la baixada s'haur d'anar en compte per les clapes sense neu. Corroborant la informaci que m'han donat unes noies que arribaven quan jo sortia a dos quarts de quatre de la tarda, he trobat neu dura i trinxada fins al Coll de la Marrana.
A partir del Coll, al qual hi he arribat sense grampons per passant algun mal "rato" al flanqueig final, la neu es trobava primavera per l'efecte del sol.
Pujada sense problemes de la pala principal i tranquillitat i solitud absoluta, sense un bri de vent.
Desprs de fer alguna foto, retirada i cap avall amb baixada buscant els llocs menys trinxats sobre neu primavera.
A partir del Coll i fins a baix, neu dura i trencada provocant vibraci als esqus i mal a les cames, ben poc per gaudir.

En resum, la neu compactada assegura una bona base, de moment. Esperem que no hi hagi pujades fortes de temperatura i que torni a nevar aviat. Es poden fer bastantes rutes i combinacions per caldr prestar atenci a les obagues i la neu dura.

Salut i bona traa!

 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/vallter-pic-de-bastiments-de-tarda-13-novembre-de-2018-30556362


Coll de la MarranaAutor: Guillem
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte