15-11-2019 - Peyragudes - Sector Peyresourde
16-11-2019 - Cuyalaret
16-11-2019


Inici de temporada soberbi a l'Aran. Neu powder amb quantitats industrial. Deixem el cotxe a la pista que dna accs a la Brda de Sabatr per pujar al Montpius. Davallem pel vessant nord fins la confluncia de tots els torrents tributaris, quan s'estreta la vall. Calcem pells per pujar al Tuc de Mieidia i fer el millor descens de la jornada, per la seva cara nord, sostinguda i regular i amb una neu pols que feia anys no viem als Pirineus. A l'alada de la Mare de Du de les Neus, quan aterrem a la pista forestal, tornem a calar pells per pujar al Montcorbison. La baixada fins a la Bassa d'Oles, sensacional altre cop, per plorar de felicitat. Millor que fer un kiki. Davallem fins a Casau per la carretera, el ms perills del dia, doncs est parcialment innivada.
L'endem el fred no s tan viu i el dia ms rfol. Pugem fins al coll al sud del Tuc dera Pincla. La neu molt bona, per es comena a humitejar. El dia molt tapat i una cicatriu sota el cim ens fan alertar la prudencia i gaudim d'un bon descens fins a Bagergue, tot coincidint amb els Insaciables de l'esqudemuntanya.com
 
Autor: Insaciables
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte