01-02-2020 - Gallina Pelada circular
02-02-2020 - Challenge de Luchon
01-02-2020


Sortim amb dia tapat del prquing de Vallter i anem cap a Xemeneies. Deixem a a l'esquerra la pujada directe i anem cap a les pales ms suaus que pugen directament al pic de la dona. Els que pugen per Xemeneies sembla que els hi costa i patinen una mica, no deuen pas anar amb HAGAN. Nosaltres trobem neu molt ondulada que costa de foquejar. Del cim, seguim amb pells per la carena fins al Pic de Serra Gallinera. Traiem pells i per una neu prou dura i plena de bumps resseguim la serra fins ser a sobre el refugi l'Alemany on ens tirem per un pala bona on la neu comena a transformar.

Un cop a baix la vall seguim ms o menys les marques del cam d'estiu fins al riu (1450m). El travessem i amb pells arribem al poble on no ens podem estar de provar la cervesa artesanal el Senglar (del bar amb el mateix nom i nic del poble). La tornada fins a la portella de Mantet per la vall ben carregada d'una neu que esperem que ens dongui moltes alegries a prop de casa aquest hivern. De la Portella baixada ja amb neu molt humida pesada fins al prquing.

Joel
 


Arribant al pic de la Dona


Baixada cap a l'AlemanyTornant a remuntar des del pobleAutor: Joel
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte