21-02-2020 - Armnia-Mount Hatis
22-02-2020 - Monturull
22-02-2020


Arribem a Nria a les 8 amb el primer cremallera, avui pinta que far calor i val la pena anar d'hora.
Pujada per la Vall de Finestrelles sense haver de descalar cap cop fins al coll. Des de el Roc de la Maula es poda enfilar directe al Finestrelles sense haver de treure esqus, nosaltres anem pel coll i noms hem de descalar un tram d'uns 100 m en el primer flanqueig per sobre el coll, desprs fins al cim neu contnua. Baixada rpida cap al Pla de la Beguda, neu entre pols i dura que es deixa fer b. Aqu ja fa una bona calda, remuntem cap a la coma d'Eina que s com una olla i enfilem al coll de Torre d'Eina per pendents dretes per amb neu una mica transformada i rpida de progresar.
Baixada per la Coma de l'Infern i fins a l'Estanyet amb trams de neu cremeta de la bona. Remuntem cap al Coll d'en Bernat i diagonal tiesa amunt per la pala de Noufonts fins enllaar les traces que venen del coll. Aqu la neu est dureta per amb ganivetes es puja molt b.
Baixem cap al Coll de Noufonts i avall cap Nria, hem de descalar un tram curt al arribar a la Jaa de Baix abans de travessar el Torrent a la Coma de Molleres.
Al cremellera un esquiador amb HAGAN.
 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/3-colls-de-nuria-amb-puig-de-finestrelles-i-noufonts-47010393


Arriban al Coll de Finestrelles

Puigmal al fons

Vall d'Eina

Finestrelles des de Coll de Torre d'Eina

Baixant cap a l'Estanyet

Al fons el Coll d'en Bernat

A sobre el Pic del Boc

Al Coll d'en Bernat

Arribant al Noufonts

Vall de Noufonts

Itinerari
Autor: Quelaut
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte