07-03-2020 - Esquella de la Lluna 2020
11-03-2020 - Vallter-Bastiments-Gra de Fajol
08-03-2020


Amb poques hores per recuperar de la Lluna d'ahir, del vent, del torb... diumenge tocava la Poca Traa, que tampoc ho van tenir fcil... per al final ha sortit un itinerari xulo.
Les cames des del tret de sortida al Santuari de Nria, no anaven, per al conixer la zona de la cursa he anat dossificant i a veure si podia anar fent de menys a ms.
Al final aix ha estat, ritmillo i amunt fins a sota el coll del Segre on una pala curta per intensa i amb neu molt bona ens ha dut fins a sota el Pluvimetre, on hem tornat a remuntar fins al cim del Puigmal. El dia era radiant i la neu, dura on havia bufat el vent i fora bona a on s'havia acumulat...
Segona baixada fins al mateix punt del pluvimetre i remuntada curta fins al coll de l'Embut, carenejar fins al cim de l'Ortigar i baixada directa, amb molts canvis de neu, fins al Santuari, amb un tram de bosc molt distret, pas del pont sense esqus i arribada al Santuari.
Al final una cursa curta, explosiva i ben resolta pel CEOlot. I avui sempre a cua d'uns esqus HAGAN, no hi hagut manera de passar-lo (ser que toca tenir uns HAGAN?)
Fins la Propera
EnricMA
 
Autor: Kunsalle
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte