27-09-2020 - Pincla (Bagergue)
03-12-2020 - Pic de la Dona
03-12-2020


Primera sortida de la temporada. Ens hi posem a les onze del mat per obligacions familiars i malauradament no ens podem encantar gaire.
Decidim fer el clssic Bastiments, noms veient la quantitat de cotxes de l'aparcament ja preveiem que trobarem molta gent. Suposo que amb el confinament municipal de cap de setmana, molta gent es gasta les hores de vacances per poder fer alguna sortida entre setmana.
Ha caigut una bona base de neu tot i que el vent, al llarg de la setmana, n'ha fet de les seves transformant-la i provocant el transport pelant lloms i carenes. Tot i aix, du ni do les possibilitats que s'observen.
El Coll de la Marrana t neu contnua i a la pala de Bastiments hi arribem a comptar fins a quaranta persones marcant perfectament la traa de pujada. Un cop a dalt i sense vent, especulem en poder baixar i anar al Prat de Bacivers per anem amb el temps massa just.
Decidim baixar per l'Esquena d'Ase directament fins a Marmotes ja que durant la pujada hi hem observat prou quantitat de neu.
Bona baixada amb neu transportada que es deixa fer molt b exceptuant la part final d'arribada a pistes on s'ha d'anar en compte amb les pedres.
Baixem per pistes fins a l'estaci superior aprofitant la bona neu condicionada per les mquines i sols, lgicament amb l'estaci tancada.
Tornem a posar pells per remuntar uns dos-cents metres de desnivell fins a les restes de l'antic refugi on tornem a baixar fins a la part baixa de l'estaci. Els darrers metres fins a l'aparcament son literalment per matar-se perdent el control dels esqus amb facilitat sobre una pista de patinatge.
 
https://ca.wikiloc.com/rutes-esqui-de-muntanya/vallter-coll-de-la-marrana-bastiments-esquena-dase-estacio-superior-retorn-61695843


Gra de FajolAutor: Guillem
 
  Comentaris:

autor:Guillem
05-12-20
autor:Cludia Ramos
04-12-20No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte