12-12-2020 - Volta per Bagergue
15-12-2020 - Vallter-Pic de la Dona-Cim de Bacivers
15-12-2020


Sortim de Tregur per la pista fins al collet de la Gralla on la neu no ens deixa passar, fins aqu pista neta excepte una paella per amb contactes es passa b.
Calcem al mateix costat del cotxe, seguim un primer tram per la pista per de seguida enfilem cap a la Collada de Fontlletera. Enfilem cap el Fontlletera per la carena, neu contnua fins al cim. La intenci es baixar a Coma de Vaca, veiem que per no treure esqus haurem de seguir per la carena fins a tocar la Collada del Catllar on es veu una llengua de neu que empalma amb les pales que baixen fins a Coma de Vaca. Descalcem just 20 m per sota de la carena per agafar la llengua de neu. Baixada amb neu variada fins a Coma de Vaca. Per tornar per tenir neu contnua remuntem pel torrent de Bogad anant a sortir al collet entre el Balandrau i els Tres Pics, hem de descalar tamb uns 20 m per arribar al collet. Cap al Balandrau tot pelat, el deixem per un altre dia. Podem baixar amb neu contnua cap a la coma de Fontlletera fins arribar a la pista, remada final per la pista fins al cotxe.
Sector just de neu per buscant-la encara es poden fer itineraris.

Marc, Guillem i Miquel

 Coll dels Tres Pics i Fontlletera

Crestejant entre Fontlletera i collada del Catllar

Fontlletera i Balandrau

Baixant a Coma de Vaca

Remuntat torrent de Bogad

Baixant cap a la Coma de Fontlletera

Itinerari
Autor: Quelaut
 
  Comentaris:
No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte