15-12-2020 - Fontlletera i Coma de Vaca
- ------
15-12-2020


Avui tenia molt poca estona i he decidit anar a Vallter per fer el Pic de la Dona. He acabat trobant uns amics i compartint part de la ruta. Sortint de l'aparcament de baix amb neu contnua per lliscar amb esqus fins a la part superior. Fins a Mentet va augmentant el gruix. Del coll fins al Pic de la Dona tamb hi ha prou neu exceptuant petits trams on s'ha de buscar entre les pedres.
Des del cim, trec pells i continuo en direcci a Bastiments una cinquantena de metres amb els esqus a les mans fins que trobo neu per tirar avall per Xemeneies amb neu primavera cada cop ms pesada. Un cop ms avall de la bassa, torno a posar pells per remuntar fins a Marmotes i retornar a la zona inferior de l'estaci.
El vent ha fet molt de mal i els lloms i les cares nord estan molt pelades. Les cares sud i est estan ms b. Es pot fer Bastiments i Prat de Bacivers en condicions.
 

Autor: Guillem
 
  Comentaris:

autor:Cludia
21-12-20No és pot reproduir la informació d'aquesta pàgina (texots i fotos) sense l'autorització dels autors o administrador de la web.
© www.esquidemuntanya.com contacte